Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrasit kabilinden kıpkızıl renklere meydan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana sefer dokumalmasını esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yol sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda geniş uyumasını esenlar.

Bir mekanda müfritya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Evinizde doğal bir ağırlık tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri muhakkak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar yardımıyla şişman bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit gösterişsiz ve albenili bir güzel duyu arayanlar dâhilin ideal bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer ulanmış konusunda keskin bir seçenektir.

Bu renk enikonu kullanışlı ve sükûnet vericidir. Dikkat edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki antrasit gri boya ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile elan zıt pastel çıplak renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından makam takımlarına denli kullanılan entegrasyon renkleri içinde kendine yer edinmiş renk olarak bayağı dikkat çekiyor.

Habbe iç duvarları dışında, büro ve çtuzakışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Sili ve bol bir kucak hissini en bol şekilde yansıtmanızı esenlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir muvazene esenlanabilir.

Antrasit rengiyle sülale dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Zarif detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla akort yürekindeki bir modern şıklığı ortaya çıayalr.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den şu denli katılımcının merhametsizldığı yeni bir ankete göre, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da tatlı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit antrasit gri dekorasyon tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı antrasit gri boya zamanda möble ve özge tezyinî unsurlarla akort ortamında olabilir.

Report this wiki page